Bericht versturen
Shanghai Novanat Co.,Ltd
Contacteer ons

Contact Persoon : Sales Department

Telefoonnummer : 0086 021 54450909

Free call
Shanghai Novanat Co.,Ltd

Betrouwbare Beroeps van Probiotics en Natuurlijke Ingrediënten.

Het concentreren zich op Welzijn die Ondernemings tot Vitaliteit leiden.

 

Shanghai Novanat Co.,Ltd
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Agent
Merken: Novanat Aantal werknemers: 80~150
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

meer dan 30 jaar hebben wij hoogste kwaliteitsprobiotics en het kruidenuittreksel voor over de hele wereld klanten gemaakt. Onze producten zijn waar mogelijk creatief, gebruikend ethische en natuurlijke ingrediënten, door deskundigen die constant vernieuwen om de beste formuleringen, voor de gezondheid van onze klanten te ontwikkelen. Alle producten in de Novanat-waaier worden vervaardigd in China, overeenkomstig ISO9001, ISO22000, FSSC22000 en cGMP. Novanat houdt Halal-ook certificatie en Kosjer Erkenning.

 

Wij geloven dat de voeding en de gezondheid het levensvitaliteit voeden. Meer dan 30 zelf-bezeten gemachtigde octrooien met betrekking tot het proces, de spanningen en de producten van installatieuittreksels van probiotics leggen de fundamenten voor producten producerend en verkopend. Wij hebben overvloed van ervaring bij de één eindeodm&oem dienst voor globale klanten, en ons team verstrekt een unieke visie voor uw marktsucces.

 

 

PROBIOTICS FABRIEK

Wij zijn bij de voorrand van menselijke gezondheden bevorderend probioticsonderzoek.

 

GEÏNTEGREERDE FABRIEK

Moderne de basis van de probioticsproductie het integreren productie, studie en onderzoek van probiotics.

 

WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKsterkte

Heb meer dan 10 octrooicertificaten op het gebied van probiotics en natuurlijke voeding, de gepubliceerd meer dan 60 documenten op het gebied van probiotics, ondernam een aantal nationale 863 programma's, en stond de marketing bij om de industrienormen voor probiotics te ontwikkelen.

 

KWALITEITSBORGING

Heeft de productiefaciliteiten en het geavanceerde materiaal die de industriële normen bereiken; De overgegaane certificatie van het de supplementensysteem van NSF cGMP dieet, certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO9001 de internationale, certificatie van het de voedselveiligheidbeheersysteem van ISO22000 de internationale, HALAL en Kosjer certificatie.

 

AANGEPASTE PRODUCTIE

De rijke ervaring, die zich bij de moderne megagegevens en robotproductie baseren, paste vervaardiging van de capsules, het poeder, de korrels, de tabletten en de mondelinge vloeistoffen aan.

 

 

DE FABRIEK VAN DE INSTALLATIEextractie

Wij onderzoeken het halen van Chinees de meeste kostbare ingrediënten.

 

INNOVATIEF WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Bezeten meer dan 16 installatie-uittreksel uitvindingsoctrooien en gewonnen vele de industrieeer zoals high-tech onderneming en Nationale Wetenschappelijke Vooruitgangstoekenning.

 

RIJKE CATEGORIE

De productie en het onderzoek van diverse installatieuittreksels zoals thee, chrysant, namen, kudzuwortel, en Monniksfruit toe.

 

KWALITEITSBORGING

Overgegaane van het de kwaliteitssysteem van ISO9001 internationale certificatie, van ISO22000 HACCP, van FSSC22000, van HALAL, KOSJER en andere binnenlandse en buitenlandse certificatie.

 

AANGEPASTE PRODUCTIE

Met 30 jaar van de industrieervaring, verleent de aangepaste dienst zoals formuleringshulp, klinische proefstudies, voorbereiding van documenten, grondstof het mengen, korreling.

Geschiedenis

 

SHANGHAI JIAODA ONLLY CO., LTD., Het bedrijf werd in 1990 opgericht en werd in juli 2001 succesvol genoteerd aan de Shanghai Stock Exchange (beurscode: 600530), en is erkend als het eerste genoteerde gezondheidsvoedselbedrijf op de SSE in China.Het totale vermogen van de onderneming bedroeg 1.434 miljard yuan.

 

Novanat,het hoofdkantoor in Shanghai, met een beleggingskapitaal van 156 miljoen RMB, werd in 2003 opgericht.heeft meer dan 30 jaar ervaring in de productie van kruidenextracten en probiotica, 2 fabrieken: één probioticafabriek in Shanghai, de andere botanische fabriek in Changsha, en verkoopkantoren in het Verenigd Koninkrijk.

 

 

Dienst

 

VOLLEDIGE KANT EN KLARE Oplossing

(Onderzoek, Productie, Marketing en de Dienst)

 

Productie

Onze volledig geautomatiseerde, hoogst efficiënte productielijn waarborgt het beste kwaliteitsproduct met de grootste doeltreffendheid.

 

ODM&OEM de dienst

Wij hebben overvloed van ervaring bij de één eindeodm en OEM dienst voor globale klanten, en verstrekken een unieke visie voor uw marktsucces.

 

De steekproefdienst

Zowel betaalt de vrije steekproef en steekproef is beschikbaar.

Ons Team

Novanat heeft een nauwe samenwerking met een hoeveelheid bekende ondernemingen in technologisch onderzoek en innovatieve productenontwikkeling. Wij hebben een duidelijke ontwikkelingsstrategie van de gezondheidszorgindustrie, aanhangend de optiek van de bedrijven van „verleen volledig de de gezondheidsproduct, beheer en dienst van de het levenscyclus die door wetenschap en technologie wordt gemachtigd zich het duren en betrouwbare .healthy-een het levenservaring voor mensen“ tot stand te brengen, en altijd morgen voor de gezondheidsindustrie te ontwikkelen.

  • Kevin

    Kevin
  • Robijn

    Robijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in