Bericht versturen
Shanghai Novanat Co.,Ltd
Contacteer ons

Contact Persoon : Sales Department

Telefoonnummer : 0086 021 54450909

Free call
lopende band
  • PROBIOTICS FABRIEK
  • DE FABRIEK VAN DE INSTALLATIEextractie
  • DE FABRIEK VAN DE INSTALLATIEextractie

PROBIOTICS FABRIEK

Wij zijn bij de voorrand van menselijke gezondheden bevorderend probioticsonderzoek.

 

GEÏNTEGREERDE FABRIEK

Moderne de basis van de probioticsproductie het integreren productie, studie en onderzoek van probiotics.

 

WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKsterkte

Heb meer dan 10 octrooicertificaten op het gebied van probiotics en natuurlijke voeding, de gepubliceerd meer dan 60 documenten op het gebied van probiotics, ondernam een aantal nationale 863 programma's, en stond de marketing bij om de industrienormen voor probiotics te ontwikkelen.

 

KWALITEITSBORGING

Heeft de productiefaciliteiten en het geavanceerde materiaal die de industriële normen bereiken; De overgegaane certificatie van het de supplementensysteem van NSF cGMP dieet, certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO9001 de internationale, certificatie van het de voedselveiligheidbeheersysteem van ISO22000 de internationale, HALAL en Kosjer certificatie.

 

AANGEPASTE PRODUCTIE

De rijke ervaring, die zich bij de moderne megagegevens en robotproductie baseren, paste vervaardiging van de capsules, het poeder, de korrels, de tabletten en de mondelinge vloeistoffen aan.

 

 

DE FABRIEK VAN DE INSTALLATIEextractie

Wij onderzoeken het halen van Chinees de meeste kostbare ingrediënten.

 

INNOVATIEF WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Bezeten meer dan 16 installatie-uittreksel uitvindingsoctrooien en gewonnen vele de industrieeer zoals high-tech onderneming en Nationale Wetenschappelijke Vooruitgangstoekenning.

 

RIJKE CATEGORIE

De productie en het onderzoek van diverse installatieuittreksels zoals thee, chrysant, namen, kudzuwortel, en Monniksfruit toe.

 

KWALITEITSBORGING

Overgegaane van het de kwaliteitssysteem van ISO9001 internationale certificatie, van ISO22000 HACCP, van FSSC22000, van HALAL, KOSJER en andere binnenlandse en buitenlandse certificatie.

 

AANGEPASTE PRODUCTIE

Met 30 jaar van de industrieervaring, verleent de aangepaste dienst zoals formuleringshulp, klinische proefstudies, voorbereiding van documenten, grondstof het mengen, korreling.

OEM / ODM
  • DE FABRIEK VAN DE INSTALLATIEextractie
  • PROBIOTICS FABRIEK
  • PROBIOTICS FABRIEK
  • PROBIOTICS FABRIEK
  • PROBIOTICS FABRIEK

Productie

Onze volledig geautomatiseerde, hoogst efficiënte productielijn waarborgt het beste kwaliteitsproduct met de grootste doeltreffendheid.

 

ODM&OEM de dienst

Wij hebben overvloed van ervaring bij de één eindeodm en OEM dienst voor globale klanten, en verstrekken een unieke visie voor uw marktsucces.

R & D

We zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van verschillende gestandaardiseerde kruidenextracten en probiotica poeder met meer dan 30 jaar productie en ontwikkeling ervaring.We hebben een eersteklas technologie en management team., evenals een compleet grondstof controle systeem, geavanceerde productie management systeem en kwaliteitsmanagement systeem, en uitstekende R & D-team.met bijna 400 plantenextracten en meer dan 30 probioticapoeder.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in